Zaplovi s Avonom u mirisno putovanje Far Away Beyond

Piše: Redakcija

Za kraj ove godine Avon je ostavio pravu mirisnu poslasticu za sve ljubitelje mirisa. Far Away Beyond je novi miris u Avonovoj svjetski poznatoj Far Away liniji. Ovoga puta Far Away liniju obogatili smo zaista posebnim mirisom koji je idealan za hladne zimske dane. Sočna kruška, senzualni jasmin i neodoljiva toplina vanilije čine ovaj miris posebnim.

A ono što ga izdvaja od svih dosadašnjih je činjenica da se radi o parfemu – najkoncentrovanijoj formuli korištenoj u Avon mirisima do sada. Međutim to nije jedini razlog zašto je ovaj miris drugačijih od drugih. Po prvi put dostupan u Far Away Beyond parfemu, Avonovi stručni parfumeri stvorili su prerađeni ekstrakt vanilije “Upcycled Vanilla Extract” koristeći 100% reciklirane mahune vanilije koje bi inače bile odbačene.

Kao dio Avonove predanosti stvaranju puta ka održivoj budućnosti, ovaj ekskluzivni sastojak rezultat je prerade iscrpljenih zrna vanilije koja su održivo i etički dobivena s Madagaskara, u suradnji s lokalnim zajednicama koje imaju direktne koristi od ovakvih održivih poslovnih saradnji.

Vjerujemo da će ovaj miris pronaći put do srca brojnih dama u Bosni i Hercegovini i da će praznici pred nama mirisati na novi Far Away Beyond.

Pročitajte još