Najslađi snimak iz Ronaldovog doma: Otkrili spol blizanaca i oduševili pet miliona ljudi

Piše: Redakcija

Jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo već ima pozamašnu porodicu, otac je četvero djece: blizanaca Eve Marije i Matea, kćeri Alane Martine i sina Cristiana Jr, a svoje fanove je u oktobru ove godine oduševio viješću da sa svojom partnericom Georginom Rodriguez čeka i blizance.

– Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi i jedva čekamo da vas upoznamo. Osjećamo se blagoslovljeno, napisao je Ronaldo uz fotografiju na kojoj pozira sa Georginom dok u ruci drži fotografiju s ultrazvuka.

Slavni par do sad nije otkrivao previše detalja o prinovama, a sad je nogometaš odlučio javno otkriti spol blizanaca i to na presladak način koji je razveselio njegove brojne pratitelje.

Naime, na Instagramu je objavio video na kojem ispred okićenog bora u njihovom domu, njegovo četvero djece buše dva velika crna balona iz kojih su se zatim rasuli plavi i rozi konfeti, što znači da će Ronaldo i Georgina dobiti djevojčicu i dječaka.

– Gdje život počinje, ljubav nikad ne završava, napisao je Ronaldo uz video, te je dodao emotikone srca i u hashtagu otkrio da se osjeća ‘blagoslovljeno’. Video je u manje od 24 sata pregledan gotovo 20 miliona puta, a zaradio je preko pet miliona lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ni Ronaldo ni Georgina nikad nisu skrivali da žele imati puno djece i veliku porodicu pa je tako nogometaš Manchester Uniteda 2017. izjavio kako želi sedmero djece, dok je Georgina prošle godine rekla da je njezina ‘želja za majčinstvom jača nego ikad te da se nada imati više djece.’

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još