Nakon dva bračna kraha, 34 godine mlađa Ružica osvojila je Bebekovo srce

Piše: Redakcija

Pjevač Željko Bebek bio je oženjen dva puta, ali je sreću pronašao kraj treće supruge Ružice koja je od njega mlađa čak 34 godine. Bebek i Ružica u braku su već 18 godina.

Pjevač je tokom svih ovih godina imao puno uspona i padova. Međutim, svaki mu je poslužio da krene dalje i bude jedan od najcjenjenijih muzičara na ovim prostorima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BEBEK (@zeljkobebek)

-Nema tu posebne tajne za uspješan brak, ili vam se desi da sretnete pravu osobu ili ne. Ja sam imao tu sreću da je sretnem na vrijeme i da smo srodne duše. To nam je osiguralo da smo zajedno na porodičnom i životnom putu, da uživamo u istim stvarima. Uvijek se trudimo da cijenimo jedno drugo i poštujemo odnos. To je ono što je najbitnije i što je lijepo u odnosu makar bilo i na dnevnoj bazi, rekao je on jednom prilikom.

On je također svojevremeno rekao da se u sadašnju suprugu zaljubio na prvi pogled i da je odmah znao da je ona prava.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BEBEK (@zeljkobebek)

-Uvijek sam mislio da nemam vremena ili da neću uspjeti da nađem pravu ljubav. Do tada mi je majka bila žena na prvom mjestu. Onda sam sreo Ružicu i mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled, odmah sam mogao da joj uzvratim sa „volim te“. Tek kad nađete pravu ljubav, onda shvatite šta ta riječ zapravo znači. Osjetite je cijelim bićem. Pored nje sam naučio da postoji nešto što je iznad karijere, rekao je Bebek.

Prije nekoliko dana Željko Bebek je puhao sedamdeset šest svjećica na rođendanskoj torti, a za sobom je ostavio more uspomena, radujući se svim onim trenucima, koje će sa suprugom i djecom proživeti u novom životnom poglavlju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BEBEK (@zeljkobebek)

Za jednim od najpopularnijih rokera na prostorima bivše Jugoslavije, žene su „gubile glavu“, pa nije čudo što je čak dva puta poklekao i stao na ludi kamen. Prvi put prezime Bebek podelio je sa Spomenkom, koja mu je rodila ćerku Silviju, drugi put to je bilo sa Sandrom, koja mu je podarila ćerku Bjanku. Ipak, poslije dva bračna kraha počeo je gubiti nadu, sve dok 2002. godine nije sreo nju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BEBEK (@zeljkobebek)

Ružica, koja je čak trideset četiri godine mlađa od Željka, potpuno ga je osvojila i njih dvoje čak dve decenije žive svoju emotivnu bajku, koju su upotpunili sin Zvonimir, koji je krenuo očevim stopama i kćerka Katarina koja je slika i prilika svoje majke.

Izvor: stilkurir.rs

(I.J.)

 

Pročitajte još