Praznična idila: Čarolija u domovima slavnih

Piše: Z.T.

Maja Munda

Magija praznične sezone

Maja Munda, poznata voditeljica i TV lice, na svom Instagram profilu objavila je divnu fotografiju u kojoj je dočarana prava praznična čarolija. Dom je ukrasila, a fotografiju krasi njen sin. U toplom domu najslađi su snovi.

 

Kim Kardashian

Ispod bijelog bora

Kim Kardashian ove godine u svoj dom unijela je dašak svježine sa svojim diskretno ukrašenim bijelim borom. Ispod bora pozirala je Kim, a jasno se vidi da su spremni i pokloni za najmlađe.

 

Bijela kuća

Sve je u prazničnom duhu

Bijela kuća ukrašena je u skladu s praznicima. Dekoracije, borovi i cjelokupna atmosfera zaustavljaju dah, a naročito podatak da je u cijeloj kući postavljeno 41 božićno stablo. Jedno od najljepših i najvećih stabala postavljeno je u „Plavoj sobi“.

 

Jelena Karleuša

Neka sve pršti od glamura

Jelena Karleuša na svom Instagramu podijelila je svoje kućne dekoracije. Kako smo od nje i navikli, sve pršti od sjaja i glamura, a Jelena se ponosi svojim djelom. Kuću krase i njene dvije kćerke, a mlađa, Nika, poslala je neobično i simpatično pismo Djeda Mrazu.

 

Nikola Rokvić

U društvu porodice

Nikola Rokvić objavio je fotografiju na kojima u naručju drži sina i kćerku. U opisu fotografije stoji „Moj ukras svijetu!“ U prazničnoj kolekciji fotografija jasno se vidi da Nikola uživa u prisustvu svoje porodice i sve je spremno za najljepšu proslavu praznika.

 

Kendall Jenner

Očaravajući prizor

Kendall Jenner pohvalila se grandioznim stablom koji se nalazi u njenom dnevnom boravku. Ovo voluminozno stablo okićeno je mnoštvom ukrasa i lampica, a zvijezda na vrhu daje posebnu čar boru. Manekenka je već početkom mjeseca ukrasila svoje divovsko stablo, a čarape je objesila pored kamina.

 

Amrezy
Candy cane ukrasi

Influenserica i make-up artistica Amra Olević, poznatija kao Amrezy, putem društvenih mreža pohvalila se dekoracijom svoga prazničnog bora. Ona je svoje drvo ukrasila lampicama i kuglicama, ali i ukrasima u obliku candy canea. Na vrhu bora umjesto zvijezde nalazi se perje, ali i buket od „slatkiša“ koje krase njeno drvo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti