I kamen bi zaplakao: Hana Hadžiavdagić se prisjetila preminulog oca

Piše: Redakcija

Poznata bh. influenserica Hana Hadžiavdagić na svojm je Instagram profilu objavila dirljiv post  koji je posvetila svom preminulom ocu. Influenserica se prisjetila kako je njen tata naučio skijati i otkrila svojim pratiteljima koliko joj on nedostaje.

-Tata me zainteresirao za skijanje, bio mi je učitelj kada su moje male noge prvi put stale na skije na našoj olimpijskoj ljepotici Bjelašnici. Tate više nema. Danas sam odrasla žena, na skijama se snalazim odlično ali nešto nedostaje. Nedostaje on koji će me pratiti i bodriti rečenicom:”Hajmo lutko još jedna žica pa odmor!” Vrijeme prolazi, kazaljke na satovima nikada ne staju, ne čekaju da uhvatiš korak, a neke rane se ne mogu zaliječiti. Nedostajanje je vječno- napisala je Hadžiavdagić.

Hana koja se trenutno nalazi na zimovanju u Francuskoj dodala je i da njen otac bio veliki zaljubljenik u prirodu, planine i skijanje, te da baš sve podsjeća na njega.

-Još je veća tuga oko srca kada sam u planinama pa me sve podsjeća na njega. Pomislim samo koliko bi on uživao na ovako prekrasnim padinama, zamišljam kako skijamo skupa, kako se s Tarikom smije i priča o autima, kako nam pokazuje najbolje tehnike zavoja i traži restorane s najboljom klopom. Koliko je nedostajanje, toliko znam da me gleda negdje iznad ovog plavog neba. Čuva. Pazi. Voli. Za sve što dolazi tata hvala ti što si bio moj tata. Najbolji tata- napisala je influenserica.

Podjećamo, Hanin otac Sead Hadžiavdagić preminuo je u januaru 2017. godine.

(S.H.P)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti