Evo kako je Danijela Martinović reagovala kada je čula da će Petar Grašo dobiti dijete

Piše: Redakcija

Petar Grašo i Hana Huljić ovih su dana sa svojim fanovima podijelili lijepe vijesti. Naime, ovaj par očekuje svoje prvo dijete.

-Informacije o trudnoći Hane Huljić su tačne. Porodica i prijatelji veoma su sretni. Kao što znate Hana i Petar su uvijek,a i dalje će se truditi koliko je moguće da sačuvaju svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za vjenčanje još uvijek nemaju planove”, rekla su iz PR službe poznatog pjevača.

Iako je vijest o prinovi dočekana s oduševljenjem mnogi su se pitali kako se osjeća pjevačica Danijela Martinović koja je s Grašom bila četvrt vijeka.

Želja da dobiju zajedničko dijete nije joj se ostvarila, a njena prva obajva po saznanju da će joj bivši partner dobiti bebu govori mnogo toga.

-Kakav bi to svijet bio da su neki veliki ljudi kroz historiju odustali jer baš niko nije bio pokraj ni ispred njih da im aplaudira. A historiju su mijenjali pojedinci, ne grupe, ne čopori- objavila je Danijela na svom Instagram storiju.

 

Izvor: Still.rs

(S.H.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti