Ranije je uživala veliku popularnost, a danas tek ponekad zapjeva: Svjetla reflektora Ivana Banfić zamijenila je životom na selu

Piše: S.P.

Već nekoliko godina zvijezda plesne scene devedesetih uživa u selu Stara Drenčina, nedaleko Siska. Pronašla je mir, ali i svoj novi dom sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom. Više puta je govorila o tome koliko joj odgovara takav način života, pokazala kako voli kopati i biti u vrtu, meditirati i baviti se životinjama.

Ivana u posljednje vrijeme nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, a nerijetko se obožavateljima javi radnim fotografijama iz štale.

Život daleko od gradske vreve, ipak ju nije posve odvukao od muzike, tako da je prethodnih dana bila dio turneje Dine Merlina po Hrvatskoj, a njihov hit duet “Godinama” i dalje svi vole i rado ga slušaju.

Također, na YouTube kanalu je pokrenula i IBee Cooking Show u kojem pokazuje svoje kulinarske vještine.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti