Džejla Ramović u Barceloni uživa s društvom iz Sarajeva

Piše: S.P.

Mlada pjevačica Džejla Ramović skrasila se u Barceloni, gdje je upisala „EU Business School“. Da nekadašnja pobjednica tamičenja “Zvezde Granda” uživa u Španiji, dokazuju i njene objave, kao i storyji na Instagramu.

Praznično vrijeme Džejla je provela u rodnoj Bosni i Hercegovini, gdje je povodom dočeka Nove godine pjevala u Bihaću. Boravak u BiH je iskoristila za nekoliko nastupa, druženje s porodicom, uživanje i odmaranje, a jučer se vratila svom životu i obavezama u Barceloni.

Jučer je lijepa Goraždanka objavila nekoliko storyja iz aviona, gdje su joj tokom leta društvo pravili youtuber i influencer Davor Gerbus, te njegov najbolji prijatelj, također influencer, Amer Kadić.

Nakon što su skupa stigli u Barcelonu, društvo s kojim se Džejla rado druži i kada je u Sarajevu, navečer se opet okupilo i u uživalo u čarima ovog divnog grada.

Kako su pokazali na svojim storyjima uživali su u dobroj hrani, zabavljali su se, a naravno sve to su i zabilježili, te podijelili sa svojim pratiteljima.

Lijepa Džejla za ovu priliku je imala simpatičnu odjevnu kombinaciju, pa je kao i uvijek, bila jako dotjerana i harizmatična.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)

Pročitajte još