Najljepše modne kombinacije turske glumice iz serije “Nevjera”

Piše: Redakcija

Cansu Dere je jedna od najpopularnijih turskih zvijezda današnjice i glavna glumica serije “Nevjera”, koju trenutno s nestrpljenjem pratimo.

Uspjela je završiti i studij arheologije na univerzitetu u Istanbulu prije nego što je počela glumiti u turskim serijama i na filmu.

Cansu Dere kroz godine je izgradila vrlo prepoznatljivi modni izričaj – na crvenom tepihu često poseže za elegantnim i upečatljivim kreacijama koje ističu njezinu manekensku figuru.

Ljubiteljica je bijelih lepršavih kreacija koje na suptilan način naglašavaju njezinu ženstvenost. Pokazala je to i na crvenom tepihu u Cannesu u sklopu filmskog festivala.

Cansu Dere u haljini Alberte Ferretti na Cannesu 2013. godine
Zasjala je na prestižnom francuskom crvenom tepihu uoči premijere filma„La Venus A La Fourrure“ (Vrag u krznu) 2013. godine u dugoj večernjoj haljini bez rukava talijanske dizajnerice Alberte Ferretti.

Dvije godine kasnije dominirala je istim crvenim tepihom u grandioznoj kreaciji – bijelom kombinezonu s dramatičnim šlepom libanonskog dizajnera Georgesa Hobeike, koji je sparila sa zlatnim sandalama vrtoglavih potpetica.
Cansu Dere u bijeloj kreaciji libanonskog dizajnera Georgesa Hobeike na Cannesu 2015. godine
Cansu Dere ne odriče se niti mini haljina. Na dodjeli nagrada Hispano-turske gospodarske i industrijske komore u Madridu u decembru prošle godine nosila je crno-bijelu mini haljinu sa zebrastim uzorkom.
Cansu Dere na dodjeli nagrada u Madridu 2021. godine u mini haljini
U privatnim trenucima turska zvijezda poseže za jednostavnim, udobnim i lako spojivim kombinacijama koje rado pokazuje na svojem Instagramu, na kojem je prati 2,3 miliona ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Izvor: Zadovoljna.hr

(L. M.)

Pročitajte još