Iako je jedna od najljepših, partneri su je varali i ostavljali, a sadašnji je naziva jackpotom

Piše: Redakcija

Bivša frontmenica benda „Pussycat Dolls“, pjevačica Nicole Scherzinger, danas ponosno nosi titulu jedne od najatraktivnijih žena Hollywooda.

43-godišnja ljepotica od 2019. je godine u vezi sa sedam godina mlađim Thomom Evansom, škotskim igračem rugbyja. Naime, upoznali su se u showu „The X Factor: Celebrity“ u kojem je ona bila članica žirija uz Simona Cowella i Louisa Walsha. Thom se takmičio uz svoje kolege, sportaše Bena Fodena i Levija Davisa te su činili bend „Try Star“ koji je na kraju završio na petom mjestu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Nicole je u showu često flertala s Evansom i gledatelje je zabavilo kada je „poludjela“ pri jednom njegovom nastupu u kojem je skinuo majicu i namočio se vodom. Par je prvi put viđen u novembru 2019. godine kako se ljubi u baru u Londonu, a potvrdili su vezu u januaru 2020. godine kada su došli zajedno na zabavu nakon dodjele Zlatnih globusa.

A iako bi svako pomislio da ova ljepotica partnere pronalazi bez imalo problema, kao i da je svi oni drže kao kap vode na dlanu, u prošlosti nije imala previše sreće u ljubavi. Naime, bila je u vezi s teniserom Grigorom Dimitrovim koji je slovio za velikog ženskaroša, a takav je ispao i prema njoj. Naime, zajedno su bili tri godine, no navodno je njihova veza bila daleko od idealne te ju je vara. Uz to, ona je htjela brak dok Dimitrov nije bio spreman skrasiti se i zapravo je zavlačio Scherzinger.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Prije Bugarina, izašla je povrijeđena iz sedmogodišnje veze s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom. Za prekid je bio kriv Lewis jer mu pjevačica nikad nije bila na vrhu prioriteta, a „dolio je ulja na vatru“ kada je to javno rekao.

-Auti su moje bebe. Rekao sam jednom da će moja djevojka morati prihvatiti da mi je na drugom mjestu, poslije automobila.

Ipak, svima im može biti žao da su iz svojih života izgubili ovu ljepoticu. Prije nekoliko se dana pojavila na jednom događaju, a apsolutno je zablistala u bijelom odijelu koje joj je stajalo i više nego savršeno. Žena izgleda kao da ne stari, a njezina egzotična ljepota plijeni poglede gdje god se pojavila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

A iako si danas može priuštiti sve što poželi, stvari nisu uvijek bile tako idealne. Naime, njeni joj roditelji nisu mogli platiti školovanje pa je morala sama zarađivati. Prodavala je šminku, pjevala opere u italijanskom restoranu pa čak i darivala bi krv kako bi dobila novac.

-Bila sam najsiromašnija dok sam studirala. Davala sam krv da dobijem novac, priznala je i dodala da su joj tada najčešći obrok bile palačinke s vodom jer su bile jeftine i zasitne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

-Jako volim svoju porodicu, ali nikad nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pjevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom, rekla je Nicole.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti