Zbog čega je datum 2. 2. 2022. toliko važan?

Piše: Redakcija

Datum 2. 2. 2022. u numerologiji ima posebno značenje.

Za početak, simbolika samog broja dva koji se ovdje više puta ponavlja je snažna i važna. Broj dva u numerologiji se povezuje s partnerstvom, timskim radom i suživotom.

Radi se o broju koji predstavlja vezu jedan na jedan s drugom osobom, a osim toga, može predstavljati i dvije suprotstavljene strane, Yin i Yang. Međutim, i tu se vraćamo na na činjenicu da su neke stvari, iako se mogu podijeliti na dva dijela, jače zajedno.

Na datume koji uključuju broj dva sreća koju on donosi prelijeva se na stvarni život, što 2. 2. 2022. čini posebno sretnim datumom. Naime, što se broj dva više puta ponavlja, njegova energija se povećava.

Posebno značenje ima za žene, koje na današnji dan mogu očekivati izuzetna događanja koja im mogu otkriti neke nove sfere života. Prema numerolozima, 2. 2. 2022. je čaroban datum za žensku energiju. Tvrde da se na današnji dan sve počinje mijenjati u skladu s jedinstvenom ženskom energijom i intuicijom.

Žene će tokom ovog dana imati podršku svemira u stvaranju izuzetnih, predivnih djela. Važno je samo da iskoriste trenutak i takvu energiju usmjere na pravi način.

Neke žene možda su pred “magični” 2. februar osjetile potištenost i strah od promjena, ali to je normalno i taj osjećaj će nestati.

Pet načina kako najbolje iskoristiti “magiju” 2. 2. 2022. godine i niza brojeva 2-2-2-2-2:

Vizualizirajte svoje želje kao da su se već ostvarile, osvijestite ih i probudite čula. Vizualizacija ima veliku moć na ovaj datum, a ujedno je i savršen dan za sanjarenje i ostvarenje želja.

Oprostite svima koji su vas povrijedili u prošlosti i dopustite im da napuste vaša sjećanja i dušu. Ne trebaju vam više ljudi i toksične emocije koje vas opterećuju. Na taj način pročistit ćete svoju dušu.

Otpustite negativne osjećaje i budite spremni da i vi zatražite oprost. Tako ćete pročistiti svoju karmu.

Izbacite iz svoje duše zavist, ljubomoru i birajte sredstva kojima ćete doći do željenog uspjeha.

Pomozite drugima, podržite ih i stvarajte dobra djela.

Izvor: Zadovoljna.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti