“Azra” na snimanju serije “Na rubu pameti”

Piše: L. M.

Danas je održana pres-konferencija BH Telecoma povodom snimanja nove bh. serije “Na rubu pameti”,  režisera Elmira Jukića i scenariste Adnana Kapetanovića, a u okviru BH Content Lab platforme BH Telecoma. „Na rubu pameti“ je novi sitcom, a prva sezona se sastoji od 24 epizode.

Reditelj Elmir Jukić  je okupio ekipu izvanrednih glumaca, koji će nas, sigurni smo, držati uz male ekrane. Završetak snimanja serije očekuje se sredinom 2022. godine.

Na pres-konferenciji koja je upriličena ovim povodom u Fist studiju, obratili su se generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman i Muamer Hadžović, izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecoma, te režiser Elmir Jukić, scenarista Adnan Kapetanović i glumci Admir Glamočak, Aleksandar Seksan, njegov sin Isa Seksan, te Dragan Marinković.

Režiser  serije Elmir Jukić najavio je da će serija biti novi, veliki hit.

Opis nije dostupan.

– Osjećam isto uzbuđenje kao 2007. godine kada sam krenuo u snimanje svoje prve serije. To je ona čudesna kombinacija uvjerenja da imamo odličan projekat, pozitivne treme i nestrpljenja da što prije  krenemo u snimanje. Nadam se da će i epilog biti isti kao tada i da će vrijeme koje je ispred nas pokazati da je “Na rubu pameti” hit serija. – kazao je Jukić.

Admir Glamočak je izjavio kako je posebno sretan i jako ga raduje činjenica da je dio glumačke ekipe, jer, kako kaže, osjeća se kao glumac-početnik. Admir nam je također otkrio da je ovo prvi put u njegovoj karijeri da igra ulogu dede.

-U seriji igram dedu Mahu Dilbera. Sretni nesretnik. Radost zbog predstojećih penzionerskih dana, mijenja dolazak njegovih zaboravljenih kćerki – rekao je glumac.

Aleksandar Seksan mislim da po onome što su dobili od materijala, pred sobom imaju vjerovatno još jedan dobar, zabavan i uspješan projekat. O svom liku još uvijek ne moće govoriti detaljno.

Ulogu u seriji je ostvario i Seksanov Sin Isa, koji je rekao da mu je izuzetno drago što glumi sa ocem i sjajnom glumačkom ekipom.

 Prisutnim se obratio i Dragan Marinković Maca.

-Sa profesionalcima je uvijek gušt sarađivati. Također, serija je sjajno ispisana sa galerijom intrigantnih likova, a uloga Pipe Mostarca, koja mi je dodijeljena, je ozbiljan izazov – kazao je Marinković.

Dašak atmosfere sa seta donosimo vam u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azra Magazin (@azramagazin)

 

Pročitajte još