Kako je Jennifer Lopez postala slavna: Od čistačice do svjetske dive

Piše: Redakcija

Latino diva Jennifer Lopez danas je jedna od najuspješnijih žena svijeta. Osim što je teško odrediti snalazi li se bolje u plesu, pjevanju ili glumi, žena sa svoje 52 godine izgleda kao da je tek ušla u tridesetu.

Trenutno krasi naslovnicu magazina ‘Rolling Stone’, a za njih se prisjetila svojih početaka i i puta koji ju je doveo do života koji danas živi. Tako se vratila na audiciju prvog filma u kojem se pojavila, ‘My Family’ iz 1995. godine, kao i na upoznavanje legendarne Barbre Streisand na partyju noć prije dodjele Oscara u ranim 00-ima.

A dotakla se i odnosa s majkom Guadalupe Rodriguez koja joj je kroz cijeli život bila nevjerojatna podrška.

– Moja mama me upoznala s raznim vrstama muzike. Ja sam danas ovo što jesam zbog nje. Ali, također sam sposobna preživjeti sve ono što ovaj posao nosi jer je moja majka bila čvrsta. Mislim da nije tada bila svjesna za što me priprema, ali pripremila me, rekla je J.Lo.

Bez obzira na planetarni uspjeh u kojem danas uživa, Lopez je dodala da je odrastanje kakvo je ona imala, u malenom domu u Bronxu bez prijašnjih znanja o biznisu, i dalje ostavilo u njoj osjećaj manje vrijednosti.

– Uvijek sam se osjećala kao da nisam ta koja je trebala biti u prostoriji. To je djelomično jer sam Portorikanka koja živi u Bronxu, a ujedno i žena. Znate na što mislim? Nisam rođena u bogatoj porodici. Nikoga nisam poznavala u industriji. Samo sam izašla i rekla: ‘Je*i ga’. Probat ću. Probat ću dospjeti ovdje, rekla je pjevačica, i moramo priznati, i više je nego uspjela u tome.

– Moj prvi posao je bio u salonu ljepote gdje sam čistila. Samo sam htjela svojih deset dolara kako bih s njima mogla raditi šta želim, rekla je jednom diva otkrivši od čega je prvi put zaradila.

U jednom je trenutku odlučila otići iz svog grada. Živjela je od malih plesnih angažmana od kojih je dobivala 25, 50 dolara, a jela je pizzu i noodlese. Ipak, nije trebalo proći mnogo vremena da važni ljudi industrije ne vide kakav dijamant je ušao u njihove odaje. Danas je J.Lo svojevrsna ikona, a i jedan od poticaja svakome da se snovi doista ostvaruju.

Jedna od njenih prvih važnijih plesnih gaža bila je ona za ‘New Kids on the Block’, a kada su je u showu Jaya Lena pitali koji je bio njen trenutak probijanja, odgovorila je nastup na ‘American Music Awards’ dodjeli nagrada 1991. godine. U ranim devedesetima, Lopez je bila i plesačica za Janet Jackson. Trebala je s njome odraditi cijelu turneju, ali napravila je samo jedan video. Razlog? Htjela je ganjati samostalnu karijeru.

I nakon toliko godina karijere, Lopez i dalje blista. Osim zdrave prehrane i redovnog odlaska u teretanu, poseban sjaj daje joj i nova-stara ljubav. Gotovo 18 godina nakon iznenadnog prekida zaruka, Ben Affleck ponovno je ušao u njen život, a ona dugo vremena nije bila ovako sretna. Vlasnica je i beauty linije čiji je glavni sastojak maslinovo ulje koje Jennifer naziva tekućim zlatom, iako je u posljednje vrijeme dobila i mnogo kritika onih koji tvrde da je vrijeme za priznanje kako koristi botoks i filere, kao i većina slavnih dama.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti