Ovo je supruga Jacquesa Houdeka: Posvetila se djeci, a zaljubljeni su kao i prvog dana

Piše: S.P.

Jedan od najvećih vokalnih autoriteta u regionu, pjevač Jacques Houdek često na Instagramu i Facebooku iskazuje svoje osjećaje prema voljenoj supruzi Brigiti. Sudeći po zajedničkim fotografijama i ljubavnim gestama pjevača, možemo reći da su zaljubljeni kao i prvog dana.

Ključ njihovog uspješnog i dugotrajnog odnosa je povjerenje, što je svojedobno istaknuo i pjevač. Njihova ljubav opjevana je i u pjesmi ‘Kraljica’ u kojoj je Brigita imala glavnu ulogu. Inače, svestrana brineta s vremena na vrijeme obavlja i posao vizažistice u pojedinim video spotovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

Ona je po struci upravni referent, a pjevač je u više javnih nastupa istaknuo da ona drži tri ugla kuće. Naime, dala je otkaz u grafičkoj firmi u kojoj je ranije radila kako bi se posvetila odgoju djece. Zanimljivo je da ona dolazi iz porodice koja je nadarena za muziku zato što su joj stric i otac muzičari, gitarist Robert i Tomas Krkač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

Pjevač i njegova ljepša polovica u sretnom su braku od 2006.godine, a iste godine rodila im se kći Sofija. Sedam godina kasnije Brigita je rodila i sina Davida kada je Jacques odlučio da će smanjiti radni tempo kako bi više bio posvećen porodici i djeci. Nije tajna kako je pjevač izuzetno zahvalan supruzi što njeguje i brine za porodicu, a istaknuo je da ne zna kako bi sve ostvari da nije bilo nje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

 

Pročitajte još