Ella Dvornik se pohvalila fit linijom, pažnju ukrao njen suprug koji se prepolovio

Piše: Redakcija

Tokom godina Ella Dvornik skupila je popriličan broj pratitelja na više društvenih mreža na kojima marljivo dokumentira svoj svakodnevni život, pa smo tako dobro upoznali i njenu porodicu, supruga Charlesa, te kćerkice Balie i Lumi.

Ella također otvoreno govori o svom izgledu, a, za razliku od brojnih poznatih ličnosti, nikad nije skrivala ni da se podvrgnula estetskima zahvatima. Naprotiv, svaku je promjenu na svom tijelu spremno pokazala svojim pratiteljima, a više puta im je i odgovarala na pitanja vezana za razne operacije.

Posljednjih mjeseci Ella se posvetila zdravoj prehrani i treninzima, u čemu joj se pridružio i suprug Charles Pearce. Već je ranije govorila o tome da istovremeno nastoji izgubiti kilograme i izgraditi mišiće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

– Ja istovremeno gubim kile i gradim mišić. Nije mi cilj biti 42 kile s krevetom, prošla su me vremena kad sam mislila da je mršavo super, međutim da bih izgradila tijelo kakvo želim, moram smanjivati i postotak masti u tijelu. To se radi istovremeno. Ja sam daleko od cilja, a cilj nije da budem štapić, cilj je da budem jača, napisala je jednom prilikom.

Međutim, usprkos Ellinoj zaista zadivljujućoj transformaciji, pozornost pratitelja je ukrao- njen suprug, te su neki Elli poručili da žele vidjeti Charlesa. Ona im je tu želju rado ispunila, a usput je otkrila da je Charles izgubio 20 kilograma.

‘20 kilograma dolje’, napisala je kratko uz njegovu fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce)

Inače, Ella i arhitekt Charles su se upoznali 2014. o čemu je ona jednom progovorila na svom Instagramu.

Pročitajte još