Ella objavila da je mami kupila auto od “gubljenja vremena na internetu”, pa naišla na kritike

Piše: S.P.

Ella Dvornik objavila je na svom TikTok profilu video koji se nije svidio nekim njenim pratiteljima zbog onog što je u njemu napisala.

“2004, mama: ‘Prestani visiti na internetu, nećeš nikad ništa postići s tim u životu”, napisala je u prvom dijelu videa, a zatim dodala:

“2022: kupila mami auto od gubljenja vremena na internetu.”

@elladvornik

Uspjeh je najbolja osveta 🤣

♬ dancing – kyo

Dok su neki komentatori čestitali Elli na uspjehu, drugi su je prozvali.

“Treba se znati derati i imati poznatog tatu, taj dio je jako bitan! Obrazovanje nije bitno, ne treba niti srednja, koju su neki naknadno riješili”, napisao je jedan komentator.

“Ili od muževe plaće”, dodao je drugi.

Ella im nije ostala dužna.

“Ne trebaš ni imati tatu da bi ovo radio. Nemaju svi poznate roditelje pa trpaju pare bezobrazno od Instagrama. Ako proplačem sad zbog osobe bez imena, slike i prezimena, jadna li sam. Dođi mi u facu, pokaži mi što si ti napravio”, zaključila je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti