Ona ima 61, a on 24! Vjenčali su se i žele bebu, tvrde da imaju odličan seksualni život

Piše: Azra

Uprkos tome što je skoro četiri desetljeća mlađi od nje, Quran McCain je nedvojbeno odan svojoj novoj ženi Cheryl McGregor. Par provodi mnogo vremena stvarajući zabavne plesne video zapise i šaljive sadržaje na TikToku.

Sada, mjesecima nakon sklapanja braka, voljeni par je svojim pratiteljima na društvenim mrežama rekao kako planiraju zasnovati porodicu odnosno postati roditelji. Svima koji se zgražaju, moramo reći da razlika u godinama nije toliko važna, ako je seks dobar…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by King quran (@leolove_3)


U jednom od njihovih videa vide se kako reagiraju na više pitanja uključujući: „Želite li doista zasnovati porodicu?“ Smješten na Drakeov ‘I’m Goin In’, par u videu kaže da se doista nadaju kako će jednoga dana imati djecu dok uglas izgovaraju „Da!“. Odgovaraju i na pitanje: „Jeste li razmatrali surogat majčinstvo ili posvojenje?“, pokazujući da su doista razmotrili te mogućnosti. „Misliš li da će se ona moći brinuti o djetetu?“, bilo je još jedno pitanje na koje je McCain odlučno odgovorio da će njegova supruga bez sumnje moći odgajati dijete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by King quran (@leolove_3)


McCain je iskoristio hashtag „Woman Crush Wednesday“ kako bi odao počast svojoj supruzi s kojom se oženio u septembru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by King quran (@leolove_3)

Izvor: stil.kurir.rs

(S.P.)

Pročitajte još