Ispovijest Goce Tržan o djetinjstvu: Mali stan bez terase zvali su golubarnik, majci i ocu duguje sve

Piše: Redakcija

Ma koliko godina imali i bez obzira na to šta smo ostvarili u životu, dokle god su nam roditelji živi mi smo djeca, narodna je mudrost koja se prenosi s koljena na koljeno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goca Tržan (@gocatrzan)

Da u tome ima istine vjeruje i Goca Tržan, koja sa pratiocima na društvenim mrežama često podijeli fotografije na kojima je u naručju majke Roksande ili oca Antona.

-Kad pronađem ovakve slike iz djetinjstva, pomislim na to koliko smo nesvjesni žrtve i bezuslovne ljubavi svojih roditelja, koliko ih puta ujedemo za srce iz tinejdžerske objesti, kako smo sretni što ih imamo u životu da nam pomognu u odgajanju naše djece, napisala je popularna pjevačica uz crno-bijelu fotografiju na kojoj je sa mamom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goca Tržan (@gocatrzan)

-Kad bih mogla da se vratim unazad. Ali ne mogu i zato se trudim da budem zahvalna na tome što i dalje imam žive i zdrave roditelje, što Lena ima baku i deku koji su tu za nju, što mogu da ih zagrlim i pokažem da ih volim i da sam zahvalna za vaspitanje i zdravo djetinjstvo koje su mi pružili. Ne gubite vrijeme, pokažite svojim roditeljima koliko ih volite dok su živi, jer kad odu – zažalićete ‒ poručuje Goca, koja se ne ustručava da roditeljima i javno uputi riječi ljubavi.

-Nekada davno, moj tata Toni, šmekerčina, i ja. Volim te, tata, napisala je u Instagram objavi.

Uvek krajnje iskrena, Goca Tržan nije krila da je odrasla u skromnim uslovima, ali sigurna je da su ljubav i nježnost koje je ponijela iz roditeljskog doma nešto najvrijednije čime može da se pohvali.

‒ Moji roditelji su stvarali zajedno, rasli su zajedno, nisu imali ništa. Živjeli su u jednoj sobici kod tetka-Ljube. Onda je moj tata dobio stan od vojske, od 42 kvadrata, na osmom spratu bez terase. Zvali smo ga golubarnik. U tom stanu sam sa svojom porodicom živela do 18. godine ‒ ispričala je svojevremeno jedna od najpopularnijih pjevačica na pop-sceni.

Izvor: Hellomagazin.rs

(I.J.)

Pročitajte još