Goca Tržan otkrila koja je cijena vantjelesne oplodnje

Piše: Selma Hodo

Srbijanska pjevačica Goca Tržan (47) godinama pokušava da dobije dijete sa svojim suprugom Radomirom Novakovićem Rašom (33), ali budući da se ta želja pokazala daleko teže ostvarivom nego što su se nadali oni su ušli u višestruke procese vantjelesne oplodnje i ne odustaju od nade da će zajedno imati bebu. Osim toga  Goca je svoje učešće za domaći izbor predstavnika za “Pjesmu Evrovizije” otkazala iz zdravstvenih razloga.

Goca ne krije da je svaki novi pokušaj vantjelesne prilično skup proces, ali spremna je na sve što ovaj izazov nosi sa sobom.

-To uopšte nije jefitna procedura, ali najveću cijenu ipak plaćate svojim emocijama, kao i svojim tijelom. Niko ne zna kakve posljedice hormonska terapija može da ostavi na tijelo poslije više godina. Žene zato podnose ogromnu žrtvu i to treba reći otvoreno. Mi podnosimo hormonske terapije, neprijatne preglede, iste takve zahvate i intervencije, kada odete na te transfere veoma je teško. Takođe, prošli put sam se udebljala, mada sad nisam imala taj problem. Ali utiče i na liniju. To je šok za cijeli organizam – objasnila je Goca kojoj u ovom teškom zadatku svakako ne pomaže pritisak javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

– Dobila sam mnogo poruka žena o tome kako ih svekrve prezrivo gledaju jer im nisu podarile unuka, dok je, moram reći, bilo i onih koji bi mi govorili da sam previše bahata, ponosna, bezobrazna i da nije čudo što ne mogu da zatrudnim, te da mi je bolje da držim jezik za zubima. Savjetuju mi da se pomolim Bogu i budem hrišćanka, a ja bih im odgovorila da su takve poruke nešto najmanje hrišćanski što su ikada mogli da mi napišu – istakla je pjevačica koja će uskoro imati nove vijesti o svojim nastojanjima da dobije potomstvo sa Rašom.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti