Maid Hećimović za „Azru“: Za mene je rat nepostojeća opcija

Piše: I.J.

Bosanskohercegovački pjevač Maid Hećimović putem svojih društvenih mreža iskazuje značajnu podršku ratom pogođenu Ukrajinu.

Kako je istakao za naš magazin, za njega je cijela situacija vrlo potresna i nada se najboljem ishodu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli maid hecimovic (@maidhecimovic)

 

-To je poraz civiliziranog društva! Za mene rat nije zadnja opcije, za mene je rat nepostojeća opcija! Koliko god se ja ne slagao sa politikama i stavovoma mnogih evo npr. u BiH, nikad ne bih krenuo na nekoga puškom! Prosto mi je nevjerovatno da u 2022. godini neko tamo Kijevu sad sjedi u podrumu sa svojim djetetom i strahuje da li će dočekati jutro!!!!!! Ali, isto tako mi je neprihvatljivo i tužno da neka Ruska majka strahuje da li će joj se sin vratiti iz rata živ! Iskreno se nadam da će se sve to što prije završiti te da je ovo jedna pouka nama na Balkanu, kako ne treba raditi – iskreno će Maid.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti