Melinda iskreno o razvodu od Billa Gatesa: Dušu sam isplakala ležeći na podu

Piše: Redakcija

Teksaška milijarderka Melinda French Gates koja se nakon 34 godine veze i 27 godina braka lani razvela od Billa Gatesa, jednog od najimućnijih i najutjecajnih ljudi na svijetu, s kojim je podigla troje djece Jennifer, Rory i Phoebea Gatesa, prvi je put progovorila o razlozima koji su doveli do kraha njihova zajedničkog života.

U svom prvom televizijskom intervjuu nakon završetka brakorazvodne parnice koja je okončana početkom augusta prošle godine, Melinda je gostovala u jutarnjem showu voditelja Gaylea Kinga na američkoj postaji CBS, te pred kamerama odgovorila na neka pitanja koja duže vrijeme intrigiraju svjetsku javnost.

– Svakako vjerujem u moć oprosta i iskreno sam mislila da ćemo nakon svega uspijeti prevladati napukline i razlike koje su se u našem odnosu pojavile, započela je svoju ispovijest Melinda Gates.

– Nije se radilo o nekom konkretnom događaju, niti se naš svijet urušio preko noći. Riječ je bila o mom općem osjećaju da te okolnosti u kojima smo se zatekli nisu dobre za moje zdravlje, da među nama više ne postoji bazično povjerenje koje je temelj svakog zdravog odnosa, nastavila je Melinda Gates.,

Par je svjetsku javnost 3. maja lanjske godine šokirao zajedničkom objavom da se razvodi, a jedan od razloga bila je i nedavna interna istraga u kompaniji koju su zajednički stvarali o neprimjerenom odnosu njenog supruga s jednom od zaposlenica – prije dva desetljeća.

– Microsoft je potvrdio vijesti da je 2019. pokrenuta istrga o intimnom odnosu Billa Gatesa i zaposlenice kompanije što se dogodilo 2000. Kroz istragu je Microsoft omogućio snažnu podršku odvjetničkom timu zaposlenice koja je i zatražila da se provede istraga, objavljeno je u dnevniku The Washington Post.

U televizijskom razgovoru Melnida nije decidirano odgovorila kad je i kako saznala za taj događaj, ali je zato progovorila o svojim strahovima i bijesu.

– Mislim da je vrlo važno reći da sam tih dana isplakala dušu ležeći na podu razmišljajući kako je do toga došlo, hoću li se od toga moći oporaviti i kako dalje. Sigurno sam bila i ljuta, jer je ljutnja neminovni dio procesa žalovanja. Bolno je shvatiti da gubite ono što ste mislili da vam pripada zauvijek, do kraja života, izjavila je.

Iako joj je trebalo vremena da prevlada te osjećaje trenutačno, kaže, osjeća da je uspjela okrenuti novu stranicu u svom životu i uzbuđena je zbog svih izazova koje joj život nosi.

U najavi emisije koja je emitirana u četvrtak 3. marta voditelj Gayle King je naglasio da cijeli razgovor nije vođen o privatnom životu te iznimno snažne i ispunjene žene, te da Melinda u njegovom studiju niti u jednom trenutku nije podlegla samosažaljenju.

Za to nema niti razloga: nakon razvoda raspolaže osobnim bogatstvom od šest milijardi dolara koje velikim dijelom ulaže u filantropske i humanitarne projekte.

 

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još