Dirljiva gesta Maje Šuput: Bloomovu odjećicu donira bebi iz Ukrajine

Piše: S.P.

Poznata pjevačica Maja Šuput redovno poklanja robicu svog sina Blooma nakon što je on preraste. Već je to učinila dva puta, a sad je odlučila dati odjeću za mališane između šest i devet mjeseci jednoj bebi koja je stigla iz Ukrajine u Hrvatsku.

– Odlučili smo se za jednu bebu iz Ukrajine, ima šest mjeseci, nalazi se u mjestu Grabovac kod Rakovice. Osobno sam kontaktirala načelnika, on će doći u Zagreb pokupiti robu za bebu. Stavit ćemo i neke igračkice, mislim da smo odabrali najbolje, rekla je Maja dok je sa sinčićem spremala stvari u torbu koju će sutra predati načelniku općine.

Dok je ona govorila, Bloom je proučavao svoju staru robicu.

– Sad ćemo Bloom i ja spakirati svu robu da beba ima, stavit ćemo naravno i igračke”, kazala je Maja u videu te je naglasila i kako se pobrinula da stvari koje donira sigurno stignu u prave ruke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti