Angelina Jolie zabrinuta: Ako rat u Ukrajini ne prestane djeca će platiti najvišu cijenu

Piše: Selma Hodo

Glumica Angelina Jolie na svom je Instagram profilu komentirala situaciju u Ukrajini. Glumica je  u objavila i nekoliko fotografija rata u ovoj zemlji. Galerija fotografija počinje s muškarcem i ženom koji s djecom čekaju da prijeđu rijeku nakon bijega iz Irpina u Ukrajini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

-Kao i milioni koji su pobjegli preko ukrajinskih granica, gotovo 2 miliona ljudi raseljeno je unutar svoje zemlje, mnogi su zarobljeni u borbama, uskraćeni za pomoć i u direktnoj fizičkoj opasnosti. Ukoliko rat ne prestane djeca će platiti najvišu cijenu. Živjet će s traumama, izgubljenog djetinjstva i uništenih života”, napisala je slavna glumica u objavi.

Kakva PROMENA - Angelina Jolie sa potpuno novom FRIZUROM! | Mogu Ja To Sama  - Svaki ženski trik na samo jedan klik!

Ovo nije prvi put da se Angelina oglašava zbog rata u Ukrajini. Prošlog mjeseca je napisala kako se moli za sve ljude u ovoj zemlji, te da čini sve kako bi se ukrajinskim izbjeglicama osigurala zaštita i osnovna ljudska prava.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti