Sabrina Tubić u Dubaiju osvojila veliko priznanje: Sretna sam što BiH u svijetu predstavljam u najboljem svjetlu

Piše: Samila Pilav

Najpoznatija bosanskohercegovačka blogerka, youtuberka i influencerica Sabrina Tubić prije dva dana je u Dubaiju dobila veliko priznanje za svoj rad.

Rođenu Tuzlanku s trenutnom adresom u Dubaiju, Sabrinu Tubić, na društvenoj mreži Instagram prati više od milion osoba. Po zanimanju je pedagog-psiholog, a trenutno zanimanje joj je influencer koji predstavlja fashion, beauty i lifestyle na dnevnoj bazi svojim pratiteljima. Svoj posao influencerice obavlja jako dobro, a za to je u Dubaiju dobila nagradu „Best beauty influencer 2022“.

Biti izabrana za jednu od najboljih beauty influencerica na „World od Web3“ Summitu, za Sabrinu je velika čast.

– Odličan je osjećaj primiti ovakvo priznanje. Sretna sam što Bosnu i Hercegovinu u svijetu predstavljam u najboljem svjetlu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Tubic (@sabsi_t)

Na pitanje kako je postigla ovako veliki uspjeh i prepoznatljivost u cijelom svijetu, kaže da je za to najzaslužniji njen marljiv rad.

– Rad, trud i tako u krug. Bez toga uzalud talenat. Mislim da morate voljeti ono što radite, a ja svoj posao zaista volim. Na društvenim mrežama sam prisutna 24 sata dnevno i jedva čekam da svane jutro da počnem sa svojim poslom i obavezama. Mislim da to i drugi vide i prepoznaju, pa zato vjerovatno i imam toliki broj pratitelja, kazala nam je Sabrina.

Na društvenim mrežama Sabrina se ponosno pohvalila priznanjem i pokazala kako je izgledala dodjela nagrada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Tubic (@sabsi_t)

U posljednje vrijeme za ljubitelje djece i porodične ljude Sabrina ima posebno simpatičan sadržaj sa svojom preslatkom kćerkicom Daneen i suprugom Dinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Tubic (@sabsi_t)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti