Michaela Douglasa prva supruga je opelješila za 45 miliona, poslije je oženio ljepoticu za koju su mislili da mu je kćerka

Piše: Redakcija

Od 2000. glumac Michael Douglas oženjen je 25 godina mlađom kolegicom Catherine Zetom Jones, pa iako često doživljavaju neugodnosti kad ljudi pretpostavljaju da mu je znatno mlađa supruga kćerka, a njihova djeca unuci, par je uglavnom u sretnoj i stabilnoj vezi. Michael i Catherine su dugotrajan i popularan par pa mnogi zaboravljaju da je Michael prije nje već bio u braku.

Danas 77-godišnji glumac imao je 32 godine kad je 1977. oženio 19-godišnju Diandru Luker, kći austrijskog diplomata. Godinu dana kasnije dobili su sina Camerona.

Par je ostao zajedno 18 godina, a Diandra je 1995. podnijela zahtjev za razvod. Nakon ogorčene pravne bitke, Diandra je dobila 45 miliona dolara i skrbništvo nad njihovim sinom. Razvod, koji je podnesen zbog ‘nepomirljivih razlika’ okončan je 2000. Nekoliko godina kasnije Douglas je šokirao mnoge komentarom da su se njih dvoje trebali razvesti puno ranije.

Michael Douglas Honors Catherine Zeta-Jones on Their 21st Anniversary |  PEOPLE.com

-Nemam ništa protiv nje, zapravo, moja prva žena mi je jako draga, ali trebali smo prekinuti naš brak osam ili deset godina ranije’, rekao je. Par nikad nije otkrio zašto je naposljetku došlo do razvoda, no uvriježeno je mišljenje da im je presudila Michaelova ljubav prema alkoholu i drugim ženama.

Godinu dana nakon razvoda započeo je vezu sa svojom trenutnom suprugom Catherine Zetom Jones s kojom se vjenčao 2000. godine, a ubrzo su dobili prvo zajedničko dijete.

Na počecima veze s Catherine, Michael je još dijelio vilu na Majorki s bivšom suprugom tako da ju je svatko koristio šest mjeseci. Kasnije je otkrio da to nikome od njih nije odgovaralo, a kako nisu uspjeli kuću prodati po željenoj cijeni, Michael ju je na kraju otkupio.

-Bilo je jako neugodno dijeliti vilu s mojom bivšom suprugom Diandrom. To kako je svatko u njoj mogao biti po šest mjeseci nije odgovaralo nikome. Sad smo sve sredili i kuća je sto posto naša, Catherinina i moja, rekao je za otočke novine Ultima Hora.

-Nikad nisam želi otići, a tu će dolaziti i moja djeca i unuci i njihova djeca. Siguran sam da će generacije dolaziti na ovaj otok. Catherine je vrlo sretna ovdje, osobito sad kad kuću više ne dijelimo s Diandrom, sad joj je puno ugodnije, dodao je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti