Nevjerovatna sličnost: Prelijepa kćerka Tanje Bošković je mamina kopija

Piše: Redakcija

Ubrzo po dobijanju indeksa Filozofskog fakulteta u Beogradu, na smjeru sociologija, Lana Karaklajić shvatila je da to nije za nju i da želi da bude glumica. Uostalom, ako se ima u vidu da su joj roditelji Tanja Bošković i Dejan Karaklajić, jasno je da umjetnost nosi u genima.

‒ Odrastati pored roditelja koji se bave umjetnošću znači biti okružen ljudima koji njeguju slobodu i razumiju različitost, što je negdje olakšalo moju odluku da se bavim glumom. Mislim da je to dobrim dijelom podstaklo moju ljubav prema pozorištu ‒ izjavila je.

Jedna od najljepših jugoslavenskih glumica svih vremena, prilikom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“, iskreno je priznala da joj muškarci nisu pisali ljubavna pisma, ali da je nisu ni prosili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Karaklajić (@lanka.ka)

‒ Moja kćerka je dobila vjerenički prsten, i ja sam presretna. Imala je prosidbu kakvu žene mogu samo da sanjaju. Suze su mi tekle od sreće ‒ povjerila se Tanja tom prilikom.

Iako se bavi javnim poslom, kćerka Tanje Bošković ne voli da se pojavljuje previše u medijima. Prošlog maja udala se za dugogodišnjeg dečka, trenera Stefana Adžića.

Izvor: Hellomagazin.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti