Nevjerovatna transformacija nekad punašnog glumca: Izgubio je čak 130 kg, izgleda neprepoznatljivo

Piše: Redakcija

Glumac Ethan Suplee koji je najpoznatiji po ulozi brata naslovnog glumca u seriji “Moje ime je Earl”, veći dio života borio se s viškom kilograma, no tu je bitku sada dobio.

U vrijeme kada je snimao popularnu humorističnu seriju dosegao je težinu od gotovo 250 kilograma, a na promjenu se odlučio kada je 2002. godine upoznao svoju suprugu Brandy Lewis, za koju se oženio 2006.

– Kada sam je upoznao, prvi put sam počeo razmišljati o budućnosti i svemu što želim proživjeti s njom, kazao je jednom prilikom za časopis People.

Od tada je izgubio oko 130 kilograma te se isklesao u teretani pa se može reći i da je danas jedan od najzgodnijih frajera u Hollywoodu, a njegova transformacija ostavlja bez daha.

Ethan tvrdi kako je njegov današnji izgled rezultat vježbanja i pravilne prehrane, a od izgladnjivanja i raznoraznih dijeta je, kaže, odustao jer nemaju smisla te jer želi uživati u svojim obrocima.

– Proveo sam gotovo dva desetljeća prilagođavajući se raznim dijetama i patio sam. Bio sam uspješan u tome, brzo bih došao do cilja, ali bih vrlo brzo i pao. Više ne patim, već volim svoj život, priznao je glumac.

Ethana možemo gledati u filmu “Pas” koji se trenutno pokazuje u domaćim kinima i u kojem glumi uz rame s miljenikom žena Channingom Tatumom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethan Suplee (@ethansuplee)

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još