Pjevačica Mary J. Blige otkrila je zašto nema niti želi imati djecu

Piše: Redakcija

Pjevačica Mary J. Blige otvoreno je pričala o temi majčinstva. Kada su je pitali razmišlja li o majčinstvu, 51-godišnja muzičarka je kratko odgovorila da još uvijek ne želi imati djecu.

-Imam nećake i nećakinje i primjećujem kako ljudi stalno traže dadilje. Ne želim prolaziti kroz to. Volim svoju slobodu. Sviđa mi se što mogu ustati kada hoću, otići kamo hoću i raditi što hoću. Ne želim stalno brinuti o nekome”, jasna je legendarna pjevačica.

-Mislim da neću imati djecu, nastavila je potom.

Iskustva s odgojem djece donekle ima jer je bila u ulozi pomajke za troje djece svog bivšeg supruga Kendua Isaacsa. Par je bio u braku od 2003. do 2018. godine. Pjevačica se 2007. godine osvrnula i na tu ulogu, a dodala je i tada da ne razmišlja o posvajanju djece te da jedva ima vremena i za vlastitu, odnosno djecu tadašnjeg supruga.

-Usvojiti više djece i nemati vremena za njih, to bi bilo loše roditeljstvo, zaključila je prije 15 godina Mary J. Blige.

Izvor: RTL.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti