Gdje je danas Heather Locklear: Alkohol joj je uništio život i karijeru, a bivšem je pokušala odgristi nos

Piše: Selma Hodo

Heather Locklear nekad je bila najljepša plavuša u Hollywoodu. Glumica se godinama ne pojavljuje u medijima, a jedine fotografije koje su se mogle pronaći posljednjih godina pokazale su da je od njenog lijepog lica ostalo malo toga.

Više se pisalo o njenoj ovisnosti o alkoholu i neuspjelim operacijama koje su joj uništile izgled nego o ulogama. Prije nekoliko mjeseci Heather se konačno vratila svojoj velikoj ljubavi – glumi, a kako je i sama priznala, nakon tako duge glumačke pauze bila je potpuno prestravljena.

Jutarnji list - Bila je najbolje plaćena TV glumica, a sada se opija, puni crnu kroniku i snima loše hororce

Film ‘Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story’ neće se prikazivati ​​u kinima, već na televiziji, a Heather je dobila ulogu Kristine Carlson, prema čijoj istinitoj priči je film i snimljen.

Kako bi se što bolje pripremila za film, Heather je upoznala pravu Kristin i pitala je za savjet kako bi što bolje predstavila svoj lik. Ona je prihvatila sve njezine upute, i odradila snimanje kako treba, ali je priznala da se jako brinula oko toga kako će sve ispasti jer godinama nije snimala niti pamtila tekst.

Heather Locklear looks different in comeback role for Lifetime film

-Sve je to kao vožnja bicikla, nikad to ne zaboravite, našalila se glumica na svoj račun. Iako su njeni obožavatelji željno iščekivali povratak slavne glumice, pojava Heather Loklear ih je malo iznenadila. Njeno lice natečeno od botoksa izazvalo je lavinu komentara.

Heather nije snimala više od pet godina, a prije toga je igrala u manje poznatim televizijskim produkcijama. O njoj se više pisalo zbog neuspjelih operacija, ali i zbog problema sa starim/novim dečkom s kojim se često svađala, pa čak i tukla, kao i zbog problema s alkoholom koje je sada konačno uspješno prebrodila.

Ljubavni život

Od 1986. do 1993. bila je udana za bubnjara Mötley Crüea, Tommyja Leeja, koji se kasnije vjenčao s Pamelom Anderson. Njihova je veza zaintrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

Zaljubila se u gitaristu Bon Jovija Richieja Samboru. Par se vjenčao u Parizu 1994. i dobio kćer Avu (22). Razveli su se 2006. godine, a zbog kćerke su ostali  u dobrim odnosima.

Heather je godinama bila u kandžama ovisnosti o alkoholu. Koliko je sve otišlo, svjedoči i činjenica da je glumica u naletu bijesa pretukla svog zaručnika Chrisa Heissera, zbog čega je policija morala reagirati. Pokušala mu je čak i odgristi nos, napisali su strani mediji.

Na sreću, par je uspio prevladati prepreke, a Heisser je pomogao glumici da ostane trijezna i prevlada problem ovisnosti.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još