Danas Will Smith s ovom ženom nasmiješeno pozira, a nekad je zbog nje jecao u WC-u

Piše: Redakcija

Bivša supruga Willa Smitha Sheree Zampino podijelila je fotografiju s njim nastalu nakon dodjele Oscara. Na njoj, Sheree drži kipić koji je on osvojio za ulogu u filmu King Richard.

– Epska noć. Čestitam ti ponovno. Kad jedan pobijedi, svi pobjeđujemo. Porodica na prvom mjestu, napisala je 54-godišnjakinja.

Na fotografiji Smithova prva supruga nosi crnu haljinu i crno-bijelu maramu, dok se on smiješi pored nje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sheree Zampino (@shereezampino)

Zampino i Smith bili su u braku od 1992. do 1995. godine te su roditelji sinu Treyu (29). Nakon što su se razišli, Smith je prohodao s Jadom Pinkett, s kojom se oženio na Silvestrovo 1997. godine te imaju sina Jadena (23) i kćer Willow (21).

Zampino danas vodi kompaniju koja se bavi proizvodnjom maslaca za tijelo.

Prije četiri godine Smith je progovorio o njihovom razvodu. Tad je bio gost u podcastu Red Table Talk svoje sadašnje supruge Jade, a rekao je da je “nekontrolirano plakao” u WC-u jednog restorana tokom braka sa Sheree. U tom je trenu shvatio da je u braku s pogrešnom ženom.

– Bila je to jedna od najbizarnijih emocija koje sam osjetio. Bili smo u restoranu The Palm u New Yorku i sjećam se da sam morao otići od stola kad sam shvatio da nisam s osobom s kojom bih trebao biti, rekao je.

– Otišao sam u WC i slomio se u suzama. Plakao sam i smijao se. Znao sam da bih trebao biti s Jadom, ali nisam se razveo, dodao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sheree Zampino (@shereezampino)

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti