Lejla i Izet Hajrović ponovo u humanoj misiji: Igračke, slatkiši i velika podrška bolesnoj djeci iz Travnika

Piše: S.P.

Lejla Hajrović, poznata influencerica i supruga nogometaša Izeta Hajrovića, jučer je posjetila odjel pedijatrije u JU Bolnica Travnik, a kako bi igračkama i slatkišima obradovala djecu koja se trenutno liječe na ovom odjelu.

Podsjećamo, bračni par Hajrović 2018. godine renovirao je dječiji odjel u travničkoj bolnici, a želja Lejle je da se u narednih godinu-dvije pokrene novi veliki projekt koji bi za cilj imao novo obnavljanje prostorija travničke bolnice.

Reakcije djece na poklone bile su veoma pozitivne, a Ekrem Mrakić, glavni tehničar u JU Bolnica Travnik, uručio je zahvalnicu bračnom paru Hajrović, kao i Jasmini Fajkić, čijim posredovanjem je Lejla i došla u priliku da ulaže u ovu travničku zdravstvenu ustanovu.

Lejla je također posjetila i Humanitarno udruženje “Sreća za sve”, gdje je obadovala mnoštvo članova ovog udruženja, a njihovoj sreći nije bilo kraja.

Lejla je na svojim Instagram storyjima podijelila nekoliko snimaka i fotografija od jučerašnje humanitarne akcije, te je napisala kako joj je žao što njen suprug nije bio u mogućnosti prisustvovati.

Do sada Lejla i Izet nisu javno objavljivali ništa o svom humanitarnom radu, a ovoga puta Lejla je to uradila u cilju da potakne i druge da učine dobra djela i pomognu drugima.

 

 

Pročitajte još