Nakon razvoda i teške borbe s ovisnošću prelijepa glumica mu je potpuno promijenila život

Piše: Azra

Olivia Munn i John Mulaney skupa su tek nešto više od godinu dana, a njihova ljubav već je obogaćena djetetom! Mulaney neprestano spominje kako ga je Munn spasila.

Olivia Munn američka je glumica i bivša televizijska voditeljica, a u novembru prošle godine rodila je sina Malcoma, kojem je tata poznati SNL-ov stand-up komičar John Mulaney.

Olivia se na Instagramu pohvalila neodoljivim fotografijama sa sinčićem, kojem je ovo prvi izlazak u restoran, a čini se kako novopečeni roditelji zaista uživaju u čarima roditeljstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

Za njihovu vezu saznalo se prošlog ljeta kada su ih paparazzi ulovili u jednom restoranu gdje su stalno izmjenjivali nježne dodire, a Mulaney je tada još bio u braku s Annom Mariom Tendler, poznatom američkom vizažisticom.

Pravi razlog njihove rastave nije uistinu poznat, ali činjenica da se Mulaney već godinama bori s ovisnošću te da je jasno dao do znanja kako ne želi imati djecu možda je presudila Anni. Međutim, čini se kako izjava o djeci ne drži vodu.

Kraljem ljeta John i Anna raskrstili su šestogodišnje bračne odnose, a tada se saznalo da John već čeka dijete s novom djevojkom Olivijom.

John je u nekoliko navrata spomenuo kako ga je Olivia spasila, a otvoreno je pričao i o svojoj ovisnosti o alkoholu.

U decembru 2020. počeo je s rehabilitacijom u trajanju od 60 dana, a Olivia mu je tada zaželjela sve najbolje na Twitteru.

– Šaljem puno ljubavi i podrške Johnu Mulaneyu. Ti to možeš! napisala je Olivia.

John je počeo piti alkohol u dobi od 13 godina, kasnije je počeo uzimati i drogu, a otvoreno je govorio o svojoj borbi s trijeznošću.

– Pio sam zbog pažnje, rekao je za Esquire 2019. Bio sam stvarno ekstrovertiran, a onda sam s 12 godina prestao biti. Nisam znao kako se ponašati. A onda sam pio i opet sam bio smiješan, podijelio je svoje početke alkoholizma.

Iako je rekao da nikada nije uživao u marihuani, “volio” je kokain i druge lijekove na recept.

– Nisam bio dobar sportista, pa je to možda bila neka mlada ‘muška” stvar. Mislio sam ‘Ovo je fizički podvig koji mogu učiniti. Tri Vicodina i tekila i još uvijek stojim, rekao je.

Međutim, želja da postane dobar u društvu odvela ga je u ovisnost, pa je tako s 23 godine već jednom bio na odvikavanju.

U intervjuu za Esquire pojasnio je kako je iza njega bio vikend u kojem je potpuno izgubio kontrolu i nije se više prepoznavao, a onda je sam sebi rekao da mora učiniti nešto.

– Taj vikend sam bio u ludilu. Bilo je jednostavno ludo. Vikend koji je bio… bilo je… nikad vam neću reći. To je moje. Nisam nikoga ubio niti napao. Ali da, mislio sam: ‘Izmaknuo si kontroli’, a onda sam sebi rekao: ‘Više mi se ne sviđa ovaj tip. Ne navijam za njega.

John je tada prestao previše piti, ali i dalje nije mogao odoljeti alkoholu, pa se sve do sada borio s tom ovisnošću.

Na njegovu putu kroz ovisnost u posljednje vrijeme uz njega je bila i Olivia, a u showu Late night with Seth Mayeres rekao je: ”Puno sam uložio u ovu 2020. godinu. U septembru sam otišao na rehabilitaciju, izašao sam u oktobru, odselio sam se iz svog doma od bivše supruge.

– Onda sam u proljeće otišao u Los Angeles i upoznao i počeo izlaziti s prekrasnom ženom po imenu Olivia, nastavio je. I imamo bebu zajedno. Bio sam nervozan kad sam htio priopćiti novost! Olivia i ova beba pomogle su me spasiti od mene samog na ovom ranom putu nakon oporavka.

Olivia je u prošlosti ljubila igrača američkog nogometa Aarona Rodgersa i švedskog glumca Joela Kinnamana, a u medijima su je povezivali i s kolegama Chrisom Prattom, Justinom Therouxom i Chrisom Pineom, no ona je te veze porekla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Mulaney (@johnmulaney)

Čini se kako je par sretan s djetetom te da se John zaista dobro osjeća nakon duge borbe.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još