Objavljena prva fotografija Brucea Willisa nakon tužne obavijesti o teškoj bolesti i povlačenju iz glume

Piše: S.P.

Prije sedmicu supruga Brucea Willisa i kćerke na Instagramu su objavile tužnu vijest, a to je da legendarni glumac napušta posao koji ga je proslavo zbog bolesti koja se naziva afazija.

A Emma Heming sada je kroz nekoliko videa i fotografija na društvenim mrežama pokazala da glumac nakon dijagnoze uživa u laganoj šetnji i razgledavanju šume i rijeke sa suprugom i kćerkom.

Emma je objavila i predivnu sliku na kojoj na deblu jednog stabla sjedi sa suprugom, a jedno u drugo gledaju poput zaljubljenih tinejdžera.

U opis fotografije Emma je napisala: ‘Mama i tata u svom omiljenom staništu’, a fotografije je snimila najmlađa kći Mabel Ray Willis.

Podsjetimo, ovo je bila objava kojom je porodica obavijestila o stanju Brucea Willisa.

– Za Bruceove nevjerovatne obožavatelje, kao porodica željeli smo podijeliti da naš voljeni Bruce ima nekih zdravstvenih problema i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga i uz mnogo obzira, Bruce se udaljava od karijere koja mu je toliko značila. Ovo je stvarno izazovno vrijeme za našu porodicu i jako smo zahvalni na vašoj ljubavi, suosjećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna porodična jedinica i htjeli smo dovesti njegove obožavatelje jer znamo koliko vam on znači, kao i vi njemu, stoji u opisu fotografije Brucea na Emminom profilu.

– Kao što Bruce uvijek kaže, “Live it up” i zajedno planiramo učiniti upravo to, zaključila je Emma.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti