Nevolje ne zaobilaze monegaški dvor: Niko ne zna gdje je princeza Charlene, a princ Albert našao se u novim problemima

Piše: S.P.

64-godišnji princ Albert od Monaca, nakon zaraze koronavirusom u martu 2020. godine, ponovno je testiran i pozitivan na koronavirus. Budući da nema nikakve simptome i dobro se osjeća, nastavit će obavljati svoje dužnosti, no iz izolacije.

Još uvijek nije poznato jesu li pozitivni sedmogodišnji blizanci, princeza Gabriella i princ Jacques, kao ni princeza Charlene, za koju se trenutno niti ne zna gdje se trenutno nalazi.

Posljednje javno pojavljivanje princa Alberta bilo je na misi zadušnici za princa Philipa, održanoj prošlog mjeseca u Londonu, u Westminsterskoj opatiji, gdje je stigao bez svoje supruge, princeze Charlene.

U službenoj objavi za medije tek stoji: ‘Prinčeva palača objavljuje da je Njegovo Visočanstvo princ Albert II od Monaca testiran te je pozitivan na Covid-19.’

Zbog zaraze morao je otkazati i već potvrđeni dolazak na gala večeru u New Yorku, a jedino što je poznato je da će do daljnjeg ostati u izolaciji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti