Severina iskreno o bivšem partneru: Postao je vlasnik kuće preko puta moje, na kojoj se nalazi kamera

Piše: Azra

Pjevačica Severina Vučković ovaj tjedan puni okruglih 50 godina, a uoči rođendana dala je veliki intervju za časopis Gloria.

Osvrnula se na desetljeće iza sebe, u kojem, kako kaže, ostavlja strah od ljudi i života, a dotakla se i dugotrajne borbe za skrbništvo nad sinom.

– Devet godina traje moja borba, ako se to tako može nazvati. Više bih to zvala mučenjem ili ‘procesom izluđivanja’, a 20 mjeseci s oduzetim djetetom sigurno je najteža faza mog dosadašnjeg života, ispričala je Severina za Gloriju.

Potvrdila je i da za nju vrijedi izreka “U radu je spas” jer joj je rad na novom albumu pomogao da ostane pribrana.

Spomenula je i bivšeg partnera i oca sina, poduzetnika Milana Popovića.

– Nego, znate li da je moj bivši partner postao vlasnik trošne kuće preko puta mene, gdje se sad već godinama nalazi širokopojasna kamera koja usprkos davnoj odluci Agencije za zaštitu osobnih podataka nije uklonjena? I sada se odjednom na zemljište i kuću kao vlasnik upisala tvrtka u vlasništvu ciparske tvrtke mog bivšeg. Je li vam jasno do kuda to ide?, kazala je Severina te je dodala i kako je svima sve oprostila, što smatra svojom prednosti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti