Jusuf Nurkić s lijepom zaručnicom Eminom uživa u Dubaiju

Piše: S.P.

Jusuf Nurkić, veliki Bosanac i Hercegovac, svjetska je košarkaška zvijezda čiju blistavu karijeru već godinama prate domaći i strani mediji, ali ono što javnosti i nije toliko poznato jeste privatni život najboljeg i najpoznatijeg bh. košarkaškog reprezentativca i NBA košarkaša „Portland Traila Blazersea“.

Popularni Juka s nicknameom “The Bosnian Beast” prošle godine je na veoma romantičan način u Los Angelesu zaručio je svoju dugogodišnju djevojku Eminu Durić.

Sa svojom zaručnicom trenutno boravi u Dubaiju, gdje, sudeći po fotografijama, zaista uživaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jusuf Nurkić (@bosnianbeast27)

Ovaj simpatični par iskoristio je priliku da se sretne na iftaru sa bivšim bh. fudbalerom Anelom Hadžićem i njegovom suprugom Almom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alma Hadzic (@je.suis.alma)

Emina Durić, izabranica srca Jusufa Nurkića, rođena je Tuzlanka koja je tokom srednjoškolskog obrazovanja dobila stipendiju American Councilsa te tako provela jednu školsku godinu u Americi. No, zanimljivo je da tada nije upoznala Jusufa, nego se vratila u BiH i željela ostati u Tuzli i baviti se farmacijom.

– Uvijek sam se vidjela u zdravstvu, možda zato što sam odrasla u kući zdravstvenih radnika. Odlučila sam ići majčinim stopama i završiti farmaceutski fakultet. No, sada radim u Američkom zdravstvenom osiguranju u sklopu Odjela kliničke farmacije – kazala je lijepa Emina ranije za naš magazin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti