Danijela Martinović otkrila tajnu mladenačkog izgleda

Piše: Azra

Pjevačici Danijeli Martinović u posljednje vrijeme ide od ruke sve čega se primi.

Životno zadovoljstvo odrazilo se i na njen izgled pa joj obožavatelji, uz gotovo svaku fotografiju koju objavi na Instagramu, ostavljaju brojne komplimente i traže savjete za mladolik izgled.

Danijela svojim objavama svakodnevno oduševi svoje obožavatelje, a sudeći po viđenom, ova žena jednostavno ne stari. Tajnu svoje ljepote Danijela je objasnila unutarnjom srećom i osmjehom. Kao vječna djevojčica bez ijedne bore na licu i s vrckastim smiješkom objasnila je šta je najviše motiviše i čini sretnom u životu.

-Kad radiš ono što voliš, s ljudima koje voliš, onda je tu osmijeh na licu i nakon nekoliko sati snimanja… Uskoro nešto divnooooo, najavila je pjevačica novi projekt. ‘’Lijepa si kao anđeo’’, ‘’Samo dobra osoba to može napisati, bog te blagoslovio’’, ‘’Slatkica’’, ‘’Danijela super si i draga si’’, pisali su joj vjerni obožavatelji.

Otkrila je i ponešto o budućim planovima, ali o tome kakav odnos ima prema svom poslu.

-Nikad nisam doživljavala da radim projekte. Moj život su pjevanje, pisanje i stvaranje. Upravo ulazim u studio i snimam dvije nove pjesme koje ću uskoro predstaviti javnosti. Koncertnu bajku ‘Otvoreno srce’ dovest ćemo u mnoge gradove, a moja želja je da prvi sljedeći bude u mom Splitu. Pišem i zadnja poglavlja svoje prve knjige. Svakim danom rađaju se nove ideje, a njihova realizacija iznimno me raduje i ispunjava, zaključila je pjevačica.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još