Slavna glumica otkrila strašne detalje: Nisam izliječila traumu silovanja, zato sam i oboljela od raka

Piše: S.P.

Fran Drescher, zvijezda jednom popularnog sitcoma “Dadilja”, vjeruje da je oboljela od raka zbog traume od silovanja. Naime, silovana je 1985. godine, a traumu, kako je rekla, nikad nije liječila. Rak joj je dijagnosticiran 15 godina kasnije.

– Doživjela sam traumu kao žrtva silovanja i godinama se nisam bavila time kako je to emocionalno utjecalo na mene, jednostavno sam nekako nastavila sa svojim životom, izjavila je Drescher na predstavljanju svoje knjige “N is for the Nanny”.

65-godišnja glumica dodaje kako smatra da ne može biti slučajnost to da je bila silovana, a zatim je oboljela od raka maternice. Aktivistkinja i spisateljica je nakon dijagnoze raka maternice bila podvrgnuta histerektomiji, nakon čak dvije godine pogrešnih dijagnoza od strane liječnika. Drescher smatra da je ulogu u nastanku raka igrala izloženost toksičnim tvarima.

– Amerikanci su izloženi otrovima, honičnim bolestima i ovisnosti o drogama, govori Drescher naglašavajući kako je potrebno istražiti što slabi naš imunološki sistem te zašto dolazi do pojavljivanja hroničnih bolesti. Zbog svega što joj se dogodilo, Drescher je osnovala neprofitnu organizaciju “Cancer Schmancer”, koja je posvećene borbi protiv raka kod žena. Organizacija je osnovana 2007. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fran Drescher (@officialfrandrescher)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fran Drescher (@officialfrandrescher)

Najpoznatija uloga Fran Drescher je ona snalažljive i vrckave žene nazalnoga glasa koja igrom slučaja postaje dadilja u bogatoj porodici Sheffield s Manhattana. Ova kultna serija, koja se emitirala od 1993. do 1999., osvojila je Emmyja i skupila 12 nominacija, a Drescher je bila nominirana za dva Zlatna globusa i jedan Emmy. Uz povremene ozbiljne probleme kroz koje likovi prolaze, serija je prošarana humorističnim situacijama.

Pročitajte još