Ista tetovaža kao zavjet ljubavi: Nikolina i Vidoje na ljeto bi slavili desetu godišnjicu braka

Piše: Azra

Vidoje Ristović umro je iznenada u noći između subote i nedjelje. Nikolina i Vidoje bili su u vezi od 2012., što znači da bi ove godine slavili deset godina ljubavi.

Naime, Vidoje je Nikolinu ugledao na televiziji, i navodno joj se udvarao neko vrijeme. Slao joj je torte, cvijeće, torbe… Zaprosio ju je prstenom od 15.000 eura uz pesmu Sandija Cenova “Žena budi mi ti”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

Par je svojevremeno istetovirao datum početka njihove veze, i oboje su ga nosili na podlakticama uz natpis “Blagoslovljeni”. U pitanju je 27. august 2012. godine. Vjenčali su se godinu dana kasnije, a 2014. su dobili kćerku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

– Volimo da se obradujemo poklonima, više Vidoje mene, ali i to se smanjilo. Dosta je vremena prošlo i ne doživljava me više tako ozbiljno. Naravno da je lijepo obradovati nekoga poklonom, ali ne treba čekati neke posebne datume već to uraditi spontano. Opuste se muškarci poslije nekoliko godina, ali to je dobro jer je teško održati tenziju sa početka. Najljepše je kada pored nekoga možeš da se opustiš i pustiš kočnicu, da teče samo svojim tokom. Ja sam ta koja zamjera pa on ne stigne da dođe do izražaja, pričala je voditeljka o braku sa njim.

Izvor: Alo.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti