Lejla i Tarik ponovno su na putu, a ona je u haljini koju želimo nositi cijelo ljeto

Piše: S.P.

Poznati bračni par ne može dugo boraviti na jednom mjestu, što je jasno vidljivo iz njihovih objava na društvenim mrežama. Putovanja su nešto što ih ispunjava i čini sretnima, pa makar i na lokacije koje su blizu Zagreba. Ovoga su puta produžili do susjedne Srbije, gdje su u Petrovaradinu uživali u raznim delicijama.

Ako vas put ikada nanese do Novog Sada, nemojte propustiti posjetiti i Petrovaradin, nekadašnji utvrđeni grad uz Dunav, koji je danas dio užeg gradskog područja. A da je tamo uistinu lijepo dobro znaju i supružnici Filipović, Lejla i Tarik, koji su ovih dana ‘skoknuli’ upravo do Petrovaradina, gdje su posjetili i čuvenu Petrovaradinsku tvrđavu, poznatu kao Gibraltar na Dunavu.

Jedan pogled na Instagram Storyje nekadašnje misice otkrio je da su tamo uživali i u raznim delicijama, spravljenim u jednom tamošnjem restoranu, a onda su s tvrđave promatrali svijet oko sebe.

Lejla Filipović za ovo je putovanje odabrala haljinu koju želimo u svom ormaru i koja je idealna za ovaj period godine. Riječ je lepršavoj haljini sitnog cvjetnog uzorka u plavoj nijansi na tanke naramenice, koja se kopča cijelom dužinom i koja se veže visoko na struku, kako bi se dodatno izdužila figura.

Uz nju je iskombinirala bijele tenisice koje su, baš kao i svih prijašnjih sezona, i ove neizostavne u modnim kombinacijama ljubiteljica mode. Ova kombinacija savršena je za svaki dan, ali i za putovanja, što se pokazalo i u slučaju Lejle Filipović.

Pročitajte još