Najslađa podrška: Pogledajte kako Una i Dani bodre tatu Edina s tribina

Piše: E.M.

O tome koliko su zapravo skladna porodica, nerijetko govore fotografije koje Amra i Edin Džeko dijele na društvenim mrežama. Una, Dani i Dalia uživaju u sretnom i brižnom djetinjstvu sa svojim roditeljima, a kada im se pridruži i Sofia, njihovoj sreći nema kraja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

Amra je u više navrata govorila o tome kolika je podrška mužu u njegovom poslu, a prizori kako ga redovno bodri na utakmicama to i potvrđuju. Ni na posljednjoj  u kojoj je Edinov Inter osvojio trofej, njihova podrška nije izostala. Una i Dani ponosno su pratili svog oca s tribina u posebnim dresovima.

Po završetku utakmice sišli su na fudbalski teren kako bi svi zajedno proslavili ovu titulu, a da zaista vole Bosnu i Hercegovinu dokazali su još jednom, pozirajući s zastavom svoje zemlje čime su pobrali sve simpatije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

 

Dani je već na dobrom putu da krene stopama svog oca, pa ga nerijetko uživamo gledati na fudbalskim treninzima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti