Prva moja radosti, nebo moje zvjezdano: Nikolina Kovač dirljivom objavom čestitala rođendan sinu Nikolaju

Piše: E.M.

Nikolina Kovač i Saša Kapor važe za jedan od najskladnijih bračnih parova sa estradne scene. Svoju ljubav krunisali su brakom 2013. godine a danas su ponosni roditelji sina Nikolaja i kćerke Nikolete.

Nikolaj je već izrastao u velikog dječaka a juče je proslavio svoj 9. rođendan. Ponosna mama nije mogla sakriti emocije pa je na Instagramu svom nasljedniku uputila dirljivu rođendansku čestitku.

-Prva moja radosti, nebo moje zvjezdano, želim ti da zauvijek osmijehom, neposrednošću, pozitivnom energijom obasjavaš svoj put i ostvaruješ sve svoje snove…Volim te je nekako skućena riječ i ne postoji ni jedna jedina koja može bar približno opisati moju ljubav prema tebi, zauvijek si tim za koji navijam, zauvijek si moj svemir, moja LJUBAV NAJVEĆA!
Sretan ti 9. rođendan!, napisala je Nikolina ispod niza fotografija na kojima se mogu vidjeti njihove zajedničke uspomene.

Proslava je održana u igraonici koja je bila dekorisana po želji slavljenika koji nije mogao sakriti oduševljenje što je okružen mnoštvom drugara na svoj veliki dan.

Rođendanska čestitka nije izostala ni od tate Saše, koji je uputio lijepe riječi i naglasio koliko je ponosan na svog sina.

Pročitajte još