Sestre Ramović uživale s dedom na selu, prisjetile se i lijepih momenata iz djetinjstva

Piše: E.M.

Sestre Ramović sve više su uspješne u svom influenserkom poslu, pa nije ni čudo što je svaki njihov korak medijski ispraćen. Prethodne bajramske praznike provele su u krugu porodice, a nedavno su odlučile dedi ispuniti želju i zajedno posjetiti selo u kojem su provodile djetinjstvo.

Dedo, koji je veliki dio života boravio tu, prisjetio se lijepih momenata koje je nostalgično podijelio sa svojim unukama. U videu koji je objavila na svom Youtube kanalu, Šejla je pokazala emocije zbog ove posjete, pa je čak pustila i suzu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sejla Ramovic (@ramoviceva)

-Ispunjena jedna bajramska želja i jedno srce od osamdeset i kusur godina, napisala je ispod predivnih fotografija na Instagramu koje su zabilježene tog dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sejla Ramovic (@ramoviceva)

U drugom dijelu vloga, Šejla je pokazala kako su tekle pripreme za djevojačko veče njene drugarice a naposlijetku i dio atmosfere. Nedavno su i Šejlu i Lejlu zaručili njihovi dugogodišnji partneri, a Lejla je u više navrata pokazala kako teku pripreme za njeno vjenčanje koje svi u porodici željno iščekuju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti