Ohrabrila mnoge: Kćerka Kate Moss ponosno pokazuje dodatak kojim podiže svijest o teškoj bolesti

Piše: Azra

Lila Grace Moss Hack, kćerka legendarne manekenke Kate Moss nedavno se pojavila sa slavnom mamom na Met Gali s ”dodatkom” bez kojeg, kako je i sama rekla, ne bi bila živa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency)

Iako su Lilu nekoliko puta osporavali i govorili da nikad ništa neće postići, istina je da se za nju danas bore svi najveći brendovi, a mlada manekenka je svojim utjecajem podigla svijest o teškoj bolesti s kojom se bori otkako je bila dijete. U pitanju je inzulinska rezistencija, a Lila je prvi put pokazala pumpicu još prije nekoliko mjeseci na Fendi i Versace revijama.

Lila Moss nije pridavala pažnju svom uređaju, za koji se čini kako je ‘’OmniPod’’, uređaj koji se može nositi bilo gdje na tijelu. No, kada su obožavatelji to primijetili, pohvalili su njen hrabar potez. Mlada manekenka sada je objavila fotografije spomenute kampanje na kojima se jasno vidi uređaj, a time je još jednom oduševila svoje sljedbenike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

-Kao neko tko je dijabetičar T1 (i bivši model), HVALA što si svoj uređaj nosila na prokletoj pisti,  bio je jedan od komentara.

Naime, u intervjuu za ‘’The Kit’’ prošlog augusta otkrila je svoje zdravstveno stanje, za koje se, kako tvrde u klinici Mayo, vjeruje da je uzrokovano kombinacijom genetskih predispozicija i okolišnih čimbenika.

-Mislim da mnogi ljudi ne znaju da imam dijabetes, rekla je Moss na pitanje da podjeli nešto novo o sebi.

-To se izvana ne vidi, tako da niko ne bi saznao samo dok gleda u vas. Ja imam tip 1, bez ove pumpe ne bih bila živa, otkrila je tada mlada Lila Moss.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Na Met Gali je manekenka pokazala dvije pumpice. Jedna je bila zalijepljena na stražnji dio ruke, dok je druga bila na bedru. Manekenka je ponosno pozirala pred okupljenim fotografima, ne obazirući se na znatiželjne poglede sa strane.

Jedno je sigurno, Kate je zaista dobila dostojnu nasljednicu, koja je i pravi primjer mnogim mladim djevojkama, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još