Uživanje u kristalnim kupolama i jacuzziju: Šejla Ramović pokazala dio atmosfere s djevojačke večeri

Piše: E.M.

Mnogi nisu ostali ravnodušni na talenat mlade bh. zvijezde Džejle Ramović kada se pojavila u muzičkom showu ‘’Zvezde Granda’’. I njene prelijepe sestre, Šejla i Lejla vremenom su postale jako popularne i okušale se u influenserskom poslu a na Instagramu ih prati preko 100.000 ljudi.

Obje imaju i Youtube kanale, a na posljednjem videu koji je objavila, Šejla je pokazala atmosferu s djevojačke večeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sejla Ramovic (@ramoviceva)

Naime, Šejlina najbolja drugarica se udaje pa su se vesele prijateljice potrudile da joj organizuju nezaboravno veče. Boravile su na jednoj vikendici oko čije dekoracije su se posebno potrudile. Buduća mladenka nije krila oduševljenje kada je vidjela šta su joj pripremile, a provod su nastavile i jutro poslije uživajući u jaccuziju a imale su priliku spavati i u zanimljivim kristalnim kupolama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sejla Ramovic (@ramoviceva)

Šejla je bila i šerijetska kuma, a djelić atmosfere podijelila je ovaj put sa svojim Instagram pratiteljima. Nosila je dvije kombinacije, jednu za šerijatsko vjenčanje a drugu za proslavu koja je uslijedila poslije. Lepršava bež haljina i cipele bile su pun pogodak za ovaj povod.

Podsjećamo, nedavno je Šejlu zaručio njen dugogodišnji momak Edin dok su bili na skijanju na Jahorini. Lejla je već u fazi priprema za vjenčanje koje bi ubrzo trebalo da se desi.

Pročitajte još