Tarik Filipović uživao u slučajnom susretu s legendarnom Razijom Mujanović na Baščaršiji

Piše: S.P.

Svaki novi susret sa Sarajevom, za Tarika Filipovića prepun je emocija, a kada još tamo susretne drage ljude koje godinama poznaje i rijetko ih viđa, sreća je još i veća. Upravo takvim jednim susretom pohvalio se na Instagramu.

Kako bi i sarajevska publika mogla uživati u njegovom glumačkom talentu i dobroj predstavi, Tarik Filipović prihvatio je poziv Bosanskog kulturnog centra da u glavnom gradu Bosne i Hercegovine odigra hit-predstavu Satiričkog pozorišta Kerempuh, ‘Predsjednici & ca (Pretposljednja večera)’.

A kakav bi to posjet Sarajevu bio da se ne pojedu ćevapi, prošeće Baščaršijom i uživa u ljepotama grada. Zato ne čudi da je upravo tako Tarik proveo dan nakon predstave, čime se pohvalio na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Nije trebalo dugo da krenu komentari oduševljenja, a oglasila se i sama Razija, koja je Filipoviću ostavila emotikone srca. Sve je nasmijao i jedan komentar o ćevapima: ’10-tka u pola je pukla, oči te odaju’, napisao je pratitelj, na što je Tarik Filipović, stavivši emotikone koji plaču od smijeha, odgovorio: ‘Petica jer sam ručao 10 min prije.’

Pročitajte još