Ornela Vištica provodi vrijeme u Sarajevu, posvetila mu i posebne stihove

Piše: E.M.

Glumica Ornela Vištica posljednjih dana boravi u svojoj rodnoj zemlji, a povod za to je predstava hrvatskog zagrebačkog pozorišta ”Predsjednici&ca”.  Prije nekoliko dana glumačka ekipa boravila je u Mostaru, a zajedno s Tarikom Filipovićem simpatičnim videom najavila je i dolazak u Sarajevo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica)

-Stigli smo u Mostar, grad u kojem sam rođena. Posebno će uzbuđenje biti danas igrati u Kosači u kojoj sam skoro pa odrasla, napisala je ispod zajedničke fotografije.

Čini se kako glumica uživa da provodi vrijeme u Bosni i Hercegovini, pa je posebne stihove posvetila i njenom glavnom gradu. Stihove iz pjesme ”Sarajevo, ljubavi moja” napisala je ispod fotografije na kojoj je pozirala na ulicama Sarajeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica)

Šarmantna glumica, domaćoj javnosti najviše je ostala u sjećanju po ulozi Karmen u popularnoj hrvatskoj seriji ”Larin izbor”. Dok je još bila na studijama, producenti su je pozvali a nakon toga utjelovila je brojne uspješne uloge u hrvatskim serijama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti