Bio je njena prva i velika ljubav: Sa ovim čovjekom je Karleuša prije Duška sanjala o velikoj porodici

Piše: Azra

Prva ljubav Jelene Karleuše obilježila je pjevačici jedno životno razdoblje. U periodu kada je tek kročila na javnu scenu, kao tinejdžerka, javnost se donekle sjeća da se zabavljala s momkom s kojim je imala velike planove za budućnost.

Sa samo 19 godina, s velikom iskrenošću, Jelena je javno govorila o izvjesnom Nemanji, koji ju je činio sretnom.

Instagram @karleusastar

– Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu – pričala je pjevačica s osmijehom na licu.

Kao što to biva sa svim velikim, prvim ljubavima, Jelena je imala veliku želju da sa Nemanjom provede čitav životom i da osnuje s njim porodicu.

– Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovjek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim. Nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro djece –  izjavila je ona svojevremeno.

Ipak, sudbina im je pomrsila planove. Jelena je sreću nakon toga pronašla pored Duška s kojim je dobila dvije kćerke Atinu i Niku. No, čini se kako i toj ljubavi došao kraj.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti