Kako su se zavoljeli ljepotica i zvjer: Razlika od 31 godinu im uopće ne smeta!

Piše: Selma Hodo

Iako niko nije vjerovao da će romansa između Vincenta Cassela i Tine Kunakey trajati duže od mjesec, zbog ogromne razlike u godinama, par je demantirao zloslutnike, vjenčao se i dobio kćericu Amazonie. Tina je tada bila 19-godišnjakinja, a Vincent je imao 51 godinu

Poznati francuski glumac Vincent Cassel (55) i njegova 31 godinu mlađa supruga Tina Kunakey prošle sedmice na Filmskom festivalu u Cannesu ukrali su pažnju javnosti svojim zaljubljenim pogledima, ali i Tininim besprijekornim izgledom. Međutim, kada su prije nekoliko godina ozvaničili svoju vezu, niko nije mogao vjerovati da će ova veza u kojoj je partner stariji 31 godinu uopće potrajati.

Prije nje, čuveni glumac je bio u braku s jednom od najljepših žena na svijetu, Monicom Bellucci, te su mnogi mislili da nakon nje ne može pronaći bolju.

– Iskreno, nakon razvoda od Monice Bellucci i dvoje djece, nisam mislio da ću ikad više završiti u braku ili ponovno postati otac. Pomirio sam se s tim da ću biti sam i naprosto uživati u životu, no znate da život uvijek ima neki drugi plan – ispričao je slavni francuski glumac.

No, onda se u njegovom životu pojavila mlada i zgodna Tina Kunakey.

Ručak s tatom

Par se upoznao na Ibizi 2016. godine, i to na surfovanju, a Tina, koja je tada imala samo 18 godina, kazala kako tada nije znala da je Vincent čuveni glumac.

– Odrasla sam na selu. Nismo imali televiziju i nismo išli u kino. Kad sam bila dijete, moji interesi su bili ograničeni na školu i nogomet – ispričala je mlada Italijanka i tako objasnila kako to da nije znala da je njen tada momak Vincent poznati glumac. Tvrdi da je shvatila ko je kada su ih za vrijeme jednog izlaska okružili paparazzi.

S druge strane, Vincenta su osvojili Tinina temperamentnost, vesela narav i neodoljiva harizma. No, ipak je otkrila kako na početku veze nije znao da Tina ima samo 18 godina.

– Nisam znao koliko ima godina kada smo se upoznali. Sutradan, nakon što smo se upoznali, saznao sam da ima 18 godina i da je njen otac u panici jer se ona nije vratila na vrijeme. Predložio sam joj da odemo s njenim tatom na ručak. Nikada nisam shvatio zašto mi je to palo na pamet, ali činilo mi se kao dobra ideja – prisjetio se glumac njihovog susreta, a ručku se pridružio i Tinin brat.

Lijepa Tina je italijansko-marokanskog porijekla. Naime, majka joj je sa Sicilije, tata iz Maroka. Karijeru je počela graditi u Madridu, a nakon dva vrlo uspješna muzička spota u kojima se pojavila, ona je krenula uzlaznom putanjom. U međuvremenu je otišla u London, naučila jezik, a onda ju je angažirao i reper ASAP Rocky, dečko planetarno popularne pjevačice Rihanne, za svoj kratki film.

Ipak, veza s Vincentom donijela joj je svjetsku popularnost, a onda su je počeli primjećivati i brendovi poput „Diora“, brojni beauty giganti, ali i urednici najprestižnijih časopisa čije je naslovnice krasila.

Vjenčanje u Francuskoj

Iako su mnogi tvrdili da je mlada manekenka njegov hir zbog krize srednjih godina, Tina već šest godina ljubi francuskog šarmera, s kojim je stupila u brak 2018. godine.

Odjeven u bijelo odijelo, ružičastu košulju i s crnim naočalama, dočekao je buduću suprugu na trgu ispred Gradske vijećnice malog ljetovališta pored Biarritza, na jugozapadu Francuske. Tina  je stigla u crnom Bentleyju, a nosila je bijelu vjenčanicu s dugim velom i dubokim dekolteom.

Iako je njihovo vjenčanje, upravo zbog razlike među godinama, izazvalo veliko zanimanje javnosti, par se odlučio za skromnije vjenčanje.

Ipak, po izlasku iz Vijećnice svoju su ljubav obožavateljima pokazali francuskim poljupcem. Na vjenčanju je bilo stotinjak zvanica među kojima glumci Elie Semoun, Gilles Lellouche i Adele Exarchopoulos. Godinu poslije, par je dobio kćerku Amazonie.

Tinina porodica podržala je ovu vezu uprkos razlici u godinama. Naime, Tina je odrastala u porodici u kojoj su vladali mir, sloga i međusobno poštovanje, te je bilo jasno da roditelji neće biti prepreka njihovoj ljubavi.

– Mislim da se svi ponose mnome. Moja porodica me podržava i pomaže mi da živim kako želim.  I ja im želim sve najbolje i uvijek mi govore da, dok god sam sretna, i oni su sretni.

Ljubomora u braku

Slavni Francuz i Tina zajedno žive u Rio de Janeiru, a jednom prilikom Cassel je napisao da je njegova žena “božansko stvorenje bez kojeg ne bi mogao živjeti”.

– Uz nju se osjećam  kao mladić. Volim maštati, sanjati, pun sam energije, imam mnogo interesa za neke nove stvari. Inače, nikada nisam smatrao godine dokazom mudrosti. U mnogim situacijama osjećam da mogu nešto naučiti od mladih ljudi, makar samo zato što imaju drugačiji pogled na stvari. Ja, zapravo, mnogo učim od Tine – rekao je svojevremeno Vincent.

A Tina za svog supružnika ima samo riječi hvale:

– Vincent je pravi džentlmen, obziran je, pametan, duhovit, seksi i veoma talentiran. Jedino u čemu se ne slažemo je njegov muzički ukus – kazala je Tina.

Krajem prošle godine svjetski mediji raspisali su se kako je Vincent počeo biti ljubomoran na mlađe muškarce koji gledaju njegovu dragu, te da se braku bliži kraj. No, čini se da ove glasine ipak nisu tačne, jer su se Tina i Vincent na Kanskom festivalu pojavili nikada zaljubljeniji.

Lijepa manekenka blistala je u nestvarnoj „Valentinovoj“ zelenoj haljini s dugim šlepom, bez bretela, što je bilo sasvim dovoljno da u prvi plan istakne njenu vanserijsku ljepotu. Njen ponosni suprug sve ju je vrijeme gledao zaljubljenim pogledom, ne puštajući je iz ruku.

 

Brak s Monicom Belluci

Par koji je u braku bio od 1999. do 2013. upoznao se na setu francuskog filma „Stan“ iz 1996. godine, a kako su i sami priznali, hemija se nije pojavila odmah, već je bilo potrebno vremena da se emocije razbuktaju.

Glumac se s bivšom suprugom Monicom razveo 2013. godine, a ostali su u dobrim odnosima zbog dviju kćerki, Leonie i starije Deve, koja postaje sve traženiji model te je već muza slavnom italijanskom dvojcu „Dolce & Gabbana“. Navodno su živjeli u otvorenom braku koji je dopuštao seksualne odnose s drugim osobama, a glumica je jednom novinarima rekla da ona ne očekuje od svog supruga da joj bude vjeran ako ga ne vidi tri mjeseca.

– Nikada ne znaš koliko će brak trajati. Danas funkcionira, ali za godinu… Ne znam. Bilo bi urnebesno očekivati da će mi Vincent biti vjeran ako smo odvojeni po nekoliko mjeseci. On je jako seksi, no on nije normalan muškarac. Ponekad ga obožavam, a ponekad ga želim ubiti – bile su samo neke od izjava prelijepe glumice tokom njihovih zajedničkih godina.

Pročitajte još