Georgina oduševila izborom haljine, savršena za uživanje u porodičnim momentima

Piše: S.P.
Georgina Rodriguez počastila je svoju djecu zabavnim porodičnim danom u Madridu, dok je njen partner Cristiano Ronaldo trenirao za utakmicu u Ligi nacija.
Španjolska ljepotica oduševila je jednostavnom, a efektnom modnom kombinacijom.

Španjolska manekenka izgledala je doista prekrasno dok je pozirala na nizu fotografija objavljenih na njenom Instagram profilu. Nasmiješena i odjevena u narandžastu košulja haljinu midaksi dužine pozirala je i u društvu 11-godišnjeg Cristiana Ronaldom mlađeg te kćeri Evom (5) i Alanom Martinom (4). Georgina uživa u vremenu posvećenom porodici, a dragocjeni trenuci s djecom djeluju na nju terapijski nakon dramatičnog rođenja kćeri Belle prije 6 sedmica.

Georgina je izgledala vrlo chic u haljini košulji upečatljivog uzorka dok je pozirala na balkonu hotela Pestana CR7 u Madridu. Pratiteljima na društvenim mrežama otkrila je kako su ona i djeca uživali ‘u divnoj večeri u najboljem hotelu u Madridu, s najboljim pogledom, i u najboljem društvu, a posebno poslijepodne završili su u kinu gledajući Kralja lavova.’ Georgina, koja pri svakom svom javnom pojavljivanju jako pazi na stajling ni ovog puta nije razočarala. Narandžasta haljina s crno-sivim uzorkom cvijeća te natikače s vrtoglavo visokom potpeticom pristajali s joj kao saliveni, ističući njenu zanosnu figuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Dok je Georgina uživala sa djecom u Madridu, Cristiano se ove sedmice vratio treninzima s portugalskom reprezentacijom uoči njihove nadolazeće utakmice sa Španjolskom u sklopu Lige nacija. Naime, Portugal želi vratiti naslov nakon što je prošle godine izgubio od Francuske.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti